Over Par Hasard

Bij Par Hasard willen wij dat iedereen in Nederland kan genieten van de beste, huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. In tegenstelling tot iedere andere frituur in Nederland ligt de nadruk bij Par Hasard op het restaurant en de ontvangst door de gastheer.

Par Hasard is de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café-restaurant. Hiermee is Par Hasard sinds 2014 een onderscheidende, bijzondere en kwalitatieve aanvulling op het bestaande ‘take-away‘ en horeca aanbod van Nederland. Ook als je het eten komt afhalen, kan je aan de bar met een biertje wachten tot je bestelling klaar is.

Par Hasard staat voor ambachtelijk, laagdrempelig én bourgondisch. Bij alles wat wij doen komen deze kernwaarden naar voren.

 

1. Ambachtelijk

Al onze gerechten worden dagelijks ambachtelijk bereid. Verse en kwalitatieve ingrediënten van vaste leveranciers en een eigen receptuur dragen hieraan bij.
De dagvers bereide frites zijn gemaakt van uitsluitend de beste kwaliteit aardappelen, met zorg geselecteerd per seizoen voor onze gasten.

2. Laagdrempelig

Bij Par Hasard kan iedereen genieten. Onze friterie loopt door in een sfeervol café met prominente bar. Dus of je als gast nu komt voor frites met mayo uit de friterie, voor een glas champagne aan de bar of om uitgebreid te dineren in het café met vrienden of familie: Par Hasard is geschikt voor elke gelegenheid.

3. Bourgondisch

Met onze Maastrichtse herkomst en geïnspireerd op de Belgische frituur, waar gasten nog werden ontvangen door een gastheer, wil Par Hasard graag de rest van Nederland kennis laten maken met de hoge mate van gastvrijheid, gezelligheid en traditionele gerechten begeleid met topkwaliteit wijnen.