04-10-2019

Word jij de nieuwe franchisenemer van Par Hasard Alkmaar?

Zoals mogelijk al bekend bij jou: afgelopen april hebben wij de deuren geopend van onze friterie hartje Alkmaar centrum. Op de charmante locatie aan de Laat 179 kunnen Alkmaarders en overige bezoekers terecht voor huisgemaakte frites met eigen sauzen, biologische frikadellen en saté van kippendijen onder het genot van een goed glas wijn of een lekker Brand biertje. Nu de zaak een paar maanden open is en goed loopt zoeken wij een franchisenemer!

Par Hasard Alkmaar ter overname

Par Hasard Alkmaar heeft een vloeroppervlak van 80 m2 met circa 15-20 zitplaatsen binnen en buiten een terras met circa 30 stoelen. Binnen is het heerlijk vertoeven aan de bar of aan een tafeltje onder het genot van een drankje. Een unieke beleving voor een frietzaak in Alkmaar. De friterie is 7 dagen per week geopend voor de buurt, stadsgenoten en toeristen. De gerechten kunnen bij ons worden genuttigd, worden meegenomen of worden bezorgd via thuisbezorgd.nl.

De vestiging is gelegen op de Laat, een van de drukste winkelstraten van Alkmaar, met een terras. De vestiging is gelegen tegenover de Primark. Ook zit er een alcoholvergunning op het pand, wat uniek is voor een afhaalgelegenheid. Alkmaar kent meer dan 650 evenementen per jaar, waar je als ondernemer veel voordeel van hebt. Samen met jou zetten we Par Hasard Alkmaar op de kaart

Kunstenaar Guy Olivier ontwierp voor Par Hasard Alkmaar een groot hangende kunstobject voor de 5 meter hoge entree. Hij voorzag de vestiging van schilderijen met bourgondische horecataferelen. Speciaal voor deze Alkmaarse vestiging schilderde hij een kunstwerk met Alkmaarse kaasmeisjes in combinatie met de Par Hasard frites.

Franchise

In 2014 werd de eerste Par Hasard vestiging geopend. In 2018 zijn we begonnen met franchise. Par Hasard vestigingen bevinden zich in steden met meer dan 45.000 inwoners aan doorgaande wegen met een middel tot hoge verkeersdichtheid en zijn goed bereikbaar voor voetgangers, fietsers, automobilisten en het openbaar vervoer. Daarnaast is er een horeca- en terrasvergunning (min. 20 stoelen) beschikbaar.

Na 5 jaren groei en doorontwikkeling werken wij met efficiënte automatiseringssystemen en een gecentraliseerde Par Hasard productiekeuken. Vanuit deze keuken distribueren wij dagelijks verse eigen producten naar alle Par Hasard vestigingen.

Lokaal ondernemerschap

We zoeken (bij voorkeur) een lokale ondernemer die deze fraaie vestiging liefdevol onder zijn of haar hoede neemt. Als lokale ondernemer ken jij je stad. Je weet de doelgroep te vinden, in te spelen op de behoeftes, kent de markt en hebt het daarnaast altijd gezellig met vrienden en familie in de buurt.

Ondernemerschap is essentieel, waarbij ondernemen meer is dan koken, bedienen of aanwezig zijn. Jij bent energiek en positief met een professionele benadering naar het bedrijfsleven, gedreven om het maximale uit jouw zaak te halen.

De voorwaarden

Om een trotse eigenaar van jouw eigen Par Hasard te worden, is een investering noodzakelijk. Het investeringsbedrag bedraagt 105.000 euro en er zijn verschillende mogelijkheden tot financiering. De terugverdientijd van je investering bedraagt tussen de drie en vijf jaar, afhankelijk van de omzet en daarmee natuurlijk de winst.

De franchise fee bedraagt 4% van de netto omzet.

De marketing fee bedraagt 2% van de netto omzet.

Interesse?

Is de rol van franchisenemer bij Par Hasard jou op het lijf geschreven? Interesse naar de mogelijkheden en alle overige informatie? Stuur een mailtje naar Xander via xander@cafeparhasard.nl. Wij zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Deel dit bericht