Je eigen Par Hasard vestiging?

Welkom in de wereld van Par Hasard, potentiele ondernemer!

Waarom franchise?

Par Hasard is sinds 2014 de eerste en enige friterie in Nederland die doorloopt in een sfeervol café-restaurant. Bij Par Hasard willen wij dat iedereen kan genieten van de beste huisgemaakte frites in combinatie met kwalitatief hoogwaardige gerechten, een goed glas wijn en bourgondische gezelligheid. We zijn er trots op dat we vanaf ons eerste jaar de beste frites van Amsterdam morgen serveren (ad.nl/friettest).

Middels franchise wil Par Hasard samen met gedreven lokale ondernemers een groot deel van Nederland voorzien van de lekkerste frites, en hoge mate van gastvrijheid en topkwaliteit producten tegen betaalbare prijzen. Elke vestiging verdient een eigenaar.

Je eigen onderneming

Ben je op zoek naar een nieuw kans? Als franchisenemer bij Par Hasard exploiteer je een bewezen succesformule. De afgelopen vijf jaar is het Par Hasard concept getest, beproefd en doorontwikkeld.

Als franchisenemer heb je onbeperkt toegang tot alles wat er te weten valt over Par Hasard zoals uitgebreide kennis vastgelegd in handboeken. Tevens word je wekelijks begeleid bij lopende zaken gedurende de bedrijfsvoering, profiteer je van de centrale inkoop, een samengesteld assortiment en een nationaal marketingprogramma.

Actuele mogelijkheden

We zijn altijd opzoek naar prachtige Par Hasard locaties en tegelijkertijd naar geschikte franchisenemers. Par Hasard is momenteel opzoek naar locaties in Amsterdam (Oost, West en Noord), Utrecht, Den Haag, Leiden en Haarlem. Als zich een kans voordoet, pakken we deze graag aan!

Heb je interesse om je bestaande horecagelegenheid om te bouwen tot een Par Hasard restaurant of om een eigen Par Hasard vestiging op te starten? Wij gaan graag met je in gesprek.

Op korte termijn zijn we op zoek naar een ondernemer voor de volgende bestaande locatie:

Alkmaar: Midden in het centrum van Alkmaar vind je onze friterie. Dagelijks zijn we geopend voor gasten die bij ons (op het terras) genieten van de frites, snacks en een glas wijn. Tevens zijn wij geopend voor afhaal en bezorging.

Interesse?

Enthousiast geworden om je eigen Par Hasard onderneming te starten? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in of mail naar xander@cafeparhasard.nl. Wij nemen contact op en sturen jou de franchisebrochure toe.

// Keeps the widget closed after switching pages: sessionStorage.setItem('ft-widget-state', 'close');