Laden...

Ons Verhaal

April 2018 is onze vestiging geopend op het Belfortplein in Almere Stad! Dit is de eerste franchisevestiging met franchisenemer Richard van Deijk. Richard heeft veel horecaervaring en werkte vanaf 2014 met veel passie als chef bij Par Hasard Amsterdam Zuid.

Ook in Almere combineren we de to-go frituur van de frietkot met een eetcafé op hoog niveau. Naast huisgemaakte frites met eigen sauzen en frikadellen, zijn er klassiekers als fish & chips, Limburgs stoofpotje en gegrilde rib-eye te bestellen. Tevens is er een wisselend 3-gangen menu € 20,50. Voor de kleintjes hebben we een speciaal menu met vijf gerechten, inclusief kleurplaat.

Par Hasard - Almere beschikt verder over een heerlijk en groot zonovergoten terras waar het de zomer uitstekend vertoeven is voor een smaakvolle snack, lunch, borrel en diner.

 

Wat staat er op het menu:

Bekijk onze menukaart

Bekijk onze FriteriekaartVier de feestdagen bij Par Hasard!

Het is alweer bijna de most wonderful time of the year.
U bent met Kerst van harte welkom bij Par Hasard met familie en vrienden. Wij serveren een drie of vier gangen menu met bijpassend wijnarrangement (optioneel).

 

Onze vestiging in Almere is geopend op kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag. Het restaurant is versierd in kerstsfeer en om de avond feestelijk in te luiden krijgt u een amuse en glas bubbels van het huis.

 

Kerstmenu Par Hasard Amsterdam

 

Reserveer hier voor kerst!

 

 


 

 

 

 

 

 

Wij zijn geopend op:

Ma - Wo: 15:00 - 22:00
Do- Zo: 13:00 - 22:00
Mocht u na sluitingstijd nog willen langs komen, bel even of de friterie nog open is!

 

Reserveren

 

 

Contact:

Belfort 128

1315 VD Almere Stad

036 5252019

 

ROUTE

 

 


« terug naar HOME

×